Met actiegerichte inzichten worden beslissingen sneller en beter genomen

Enquêtes bevestigen dat organisaties die proactief anticiperen op disrupties beter gepositioneerd zijn om te reageren, – herstellen en – groeien.
Wij zijn van mening dat elke organisatie de huidige werkwijze zou moeten uitdagen en zich op die manier beter kan voorbereiden op mogelijke interne – en externe uitdagingen.
Feitelijk kan 75% van de voorbereiding gedaan worden voordat deze verstoringen zich voordoen.

IMD biedt de organisatie de tools om zich snel aan te passen en te reageren op verstoringen, uw bedrijf te herpositioneren voor de toekomst en blijvende resultaten te behalen.
We hebben een bewezen staat van dienst en al meer dan 30 jaar werken we met besluitvormers aan het vermogen om bij te sturen op – en aan te passen aan onverwachte gebeurtenissen en de uitdagingen van vandaag om te zetten in opportuniteiten.

De wereld van werk verandert snel

— niet alleen het werk dat organisaties doen, maar ook hoe ze het doen.
Bedrijven in alle sectoren stellen hun bedrijfsmodellen fundamenteel in vraag en ontwikkelen actiegerichte inzichten om transformatie initiatieven te starten.
Vandaag de dag beschouwen bedrijven kostenoptimalisatie als een doelstelling die ondergeschikt is aan het bereiken van hun primaire doel, namelijk optimaliseren voor waarde en veerkracht.
We begrijpen dat een eenvoudige oplossing of aanpassing van een beleid of proces niet voorhanden is. We werken met u samen om de strategie van uw organisatie te verbinden en te vertalen naar een operationeel model, structuur en processen – allemaal rekening houdend met uw mensen en de bedrijfscultuur.

Onze True North

We zijn een getalenteerd en licht geobsedeerd team gestuurd door onze True North. Wij helpen onze klanten de juiste koers te varen en deze voort te zetten in de juiste richting met de juiste snelheid.

Onze Ervaring

Met ervaring van meer dan 300 bedrijven in nagenoeg elke branche, is het onze missie u te helpen de constante uitdagingen aan te gaan en de veelvoorkomende fouten en valkuilen te vermijden.

Food processing

Gezondheidszorg

Luchtvaart

Chemische Industrie

Olie & Gas

Productie

Onze Diensten

Oplossingen op maat ontwikkeld met uw mensen, voor uw situatie, voor uw organisatie, voor uw branche.

Process redesign

  • Co-sourcing
  • Digitalisering & Technologie

Organisatie & Workforce

  • Organisatie infrastructuur
  • Workforce vaardigheden matchen

Operational Excellence

  • Overall Equipement Effectiveness (OEE)
  • Masterdata ontwikkeling
  • Management Control Systems
  • Prestatie management

Onze Partners